HØST KAMPANJE

Toro Power Max HD 9.26 OXE

Snöfreser utstyrt med Toros OHV motor med 9 hk og en arb.bredde på 66 cm samt FreeWheel-system som frikobler drivhjulene individuellt, gjør den veldig enkel og hadtere\svinge.

Kupp! Kr. 18.990.- så lenge lageret varer.

Vi er proff forhandler og servicepunkt

Vi Gratulerer!!!
Sandal Park og Drift med 2 nye Ridere
Sula Kommune med 1 ny Rider
Og mange flere....Be om referanser:
Bestill nå så er dere klar til ny sesong med ny Rider! Husqvarna P524
 
 
 
 
Jonsered Rider 2216 MA 4x4

En allsidig Frontrider med et robust klippeaggregat som tilbyr mulching og bakutkast. Den avanserte midjestyring gir eksepsjonell manøvrerbarhet og svingradius. Utstyrt med en 4x4-transmisjon som sikrer trekkraft på ujevn, glatte områder og skråninger. Frontmontert klippeaggregat, dette gir bedre rekkevidde under busker og i hjørner med ubegrenset oversikt fra førersetet.

Kr. 47 495.- Inkl. 94 cm Klippeageregat.

Husqvarna R 216 AWD Vårkupp!!! PS! Uten Klippeageregat!!

Firehjulsdrevet Rider med valgfritt 94 eller 103 Combi klippeaggregat som gir førsteklasses BioClip® og bakutkast. Egnet for villa- og grunneiere som krever høy effektivitet, brukervennlighet, god manøvreringsevne og komfortabel kjøring. Leddstyringen og det frontmonterte klippeaggregatet sikrer enkel betjening, ypperlig klippetilgang og god oversikt over arbeidsområdet. Firehjulsdriften gir vesentlig bedre og sikrere håndtering på ujevnt, vått og glatt underlag, for eksempel i skråninger, hele året. Pedalstyrt, hydrostatisk utveksling, lett tilgjengelige kontroller og automatisk innkobling av knivene gjør klippingen til en fornøyelse. Klippeaggregatet vippes lett opp i serviceposisjon for enkel rengjøring etter klipping. Denne Rideren kan gjøre mye mer enn å klippe plenen. Takket være tilbehør som snøskjær, tilhenger, moserive og spreder kan den brukes til hagearbeid hele året.

Briggs & Stratton, 9,6 kW @ 2900 rpm, Hydrostatisk AWD, 94-103 cm

Kr. 41 799.-

HUSQVARNA R 216 AWD
Husqvarna R 320 AWD Vårkupp!!! PS! Uten Klippeageregat

Allsidig Rider med firehjulsdrift og valgfritt 94, 103 eller 112 cm Combi klippeaggregat med førsteklasses BioClip® og bakutkast. Egnet for grunneiere som krever enestående effektivitet, manøvreringsevne og perfekt resultat hele året. Leddstyringen og det frontmonterte klippeaggregatet sikrer enkel betjening, ypperlig manøvrerbarhet og god oversikt over arbeidsområdet. Firehjulsdriften gir vesentlig bedre og sikrere kjøring på ujevnt, vått og glatt underlag, for eksempel i skråninger. Kort sagt - med denne Rideren får du en ideell kjøreopplevelse. Kan lett utstyres med en rekke ulike tilbehør, som børste, slagklipper, snøskjær og snøfreser, for maksimal bruk hele året. Funksjoner som pedalstyrt, hydrostatisk transmisjon, lett tilgjengelige kontroller og serviceposisjon på klippeaggregatet gjør det til en fornøyelse å bruke og vedlikeholde denne Rideren.

Briggs & Stratton, 10,6 kW @ 2900 rpm, Hydrostatisk AWD, 94-112 cm

Kr. 56 450.-


HUSQVARNA R 320 AWD
Husqvarna 543 XP®

Den lette og effektive er utviklet for profesjonelle skogbrukere og grunneiere. Den lave vekten og høye kjedehastigheten gir effektiv kvisting. Vår unike X-TORQ®-motorteknologi gir mer effekt der du trenger det, opptil 20 % lavere drivstofforbruk og opptil 75 % lavere utslippsnivå.

Kr. 5 990.-

Husqvarna 550 XP®

er utviklet for profesjonelle skogbrukere og grunneiere. Sagen har en banebrytende utforming, og er full av nyskapende løsninger for effektivt og praktisk arbeid. Vår unike X-TORQ®-motorteknologi gir mer effekt der du trenger det, opptil 20 % lavere drivstofforbruk og 75 % lavere utslippsnivå.

Kr. 7 490.-

Husqvarna 560 XP®

er utviklet for profesjonelle skogbrukere og grunneiere. Sagen har en banebrytende utforming, og er full av nyskapende løsninger for effektivt og praktisk arbeid. Vår unike X-TORQ®-motorteknologi gir mer effekt der du trenger det, opptil 20 % lavere drivstofforbruk og 75 % lavere utslippsnivå. RevBoost™ gir øyeblikkelig høy kjedehastighet for ekstra effektiv kvisting.

Kr. 8 690.-
JONSERED CS 2253
Rask akselerasjon og utmerket balanse gjør denne sagen
perfekt egnet til hogst derdet ermyekvisting.Høyeffekt,
lav vekt og full av nyskapende teknologi, en kraftig Clean
Power™motor og en nyutviklet sagkropp med lav profil
som gjør kvisting enda lettere. Det nye, banebrytende
designet inkluderer funksjoner somPeakPulse for høyere
kjedehastighet og CarbControl for automatisk
motorjustering.

Kr. 7 499.-
Jonsered CS 2253
Rask akselerasjon og utmerket balanse gjør denne sagen perfekt egnet til hogst der det er mye kvisting. Høy effekt, lav vekt og full av nyskapende teknologi, en kraftig Clean Power™ motor og en nyutviklet sagkropp med lav profil som gjør kvisting enda lettere. Det nye, banebrytende designet inkluderer funksjoner som PeakPulse for høyere kjedehastighet og CarbControl for automatisk motorjustering.
Kr 7 390.-

Jonsered CS 2260

Skogsarbeid på heltid: Profesjonelle motorsagmodeller. Holdbare og pålitelige motorsager med sterke motorer, hurtig akselerasjon og høyt dreiemoment. Ergonomisk designet for bruk hver dag.

Kr. 8 790.-

Vi har rikholdig lager av snøfresere, gressklippere motorsager +mye mer, med eget verksted for service