GSX-S1000F ABS
Ny allround sykkel fra Suzuki med justerbar Traction Control, ABS og motor fra GSX-R1000.
Identisk med den nye streetfighteren GSX-S1000, med helkåpe i tillegg.
GSX-R600
Lettvektschassis, tett akselavstand og racingtype fjæring. En kompakt og kraftig motor med fire sylindre som demonstrerer avansert racingteknologi til fulle. GSX-R600 er konstruert for å bli best i klassen. En totalpakke som er spesialdesignet for racingbanen.
DL 1000 ABS
Forestille den mest spennende måten å krysse planeten på, på to hjul. Du vil ha krefter og utholdenhet til å takle fjellveier. Og inspirasjon til å utforske ukjente veier.

DL650XT
(V-Strom 650 ABS) Klar for nye reisemål? Nye perspektiv, lyder og synsopplevelser? V-Strom 650 ABS får deg dit både raskere, enklere og mer komfortabelt. V-Strom 650 ABS. På tide med helt nye eventyr.
GSR750A
En blanding av det tidsriktige og det futuristiske. Leveres med en massiv 749cm3 fire-sylindret motor med bensininnsprøytning. En vellykket kombinasjon av teknologi, ytelse og stil.
Konstruert for spenning og moro. For førere som først og fremst jakter på uavhengighet og frihet.
GW250 (Inazuma)
GW250 (Inazuma) - Gjennomtenkt design og omhyggelig konstruksjon kan gjøre en motorsykkel like trendy som føreren. Nye Suzuki INAZUMA er et lysende eksempel. På japansk betyr INAZUMA lyn, og modellen tilbyr både iøynefallende design og lave kostnader i en verden som krever begge deler.
SFV650/A (Gladius)
Full fleksibilitet får man bare med en motorsykkel med pålitelig ytelse som er designet ved hjelp av det nyeste innen moderne teknologi. Denne allsidige modellen med massiv effekt har et stilfullt utseende. SFV650, leveres og som A2
GSX650F/FA
Vi introduserer en sporty allrounder som garantert gir mengder av kjøreglede. Et bredt effektregister og enda bedre respons fra den 4-sylindrede motoren med bensininnsprøytning. Det dynamiske utseendet til en sports-motorsykkel med helkåpe, og førsteklasses komfort på lange turer.
GSX1250FA
Røff styling og massive krefter, men også komfortabel og førervennlig. En 1255cm3 motor fullpakket med solid dreiemoment. Et dramatisk og integrert utseende med helkåpe. Allroundegenskaper og full valuta for pengene.
VL1500 BT
Uansett om du skal på tur med andre motorsyklister, på langdistanseeventyr alene eller ganske enkelt pendle til jobben. Helt nye SUZUKI C1500T kompletterer cruiseropplevelsen.

DR-Z70 - Grunnlaget for en morsom kjøreopplevelse!
Momentsterk 67cm3 4-takter med el. start. Stilfull racingdesign. Et morsomt og førervennlig valg for barn som skal lære å kjøre motorsykkel. Både motor og chassis er spesialtilpasset flere års moro for unge førere.


Veil. pris fra kr.: 17.900,-

DR-Z125/L - Din partner i løypa!
En kombinasjon av racinginspirert utseende og en inngangsbillett til crossverdenen er hva du kan glede deg til med DR-Z125/L. Basis er et velprøvd og velrenommert chassis, og ditto motorpakke. Den har det samme strømlinjeformede utseendet som RM-Z-brødrene, og DR-Z125/Ls motocrosstyling tar seg godt ut i løypa.

Veil. pris fra kr.: 26.900,-
RMX450Z - Seriøs ytelse i løypa!
Kraftig 449cm3-motor med høyt dreiemoment og bensininnsprøytning. Smalt og aggressivt stylet chassis, og ditto plastdeler. Instrumentpanel med alle funksjoner. Teknologien er basert på Suzukis mesterskapsvinnene crossere, og RMX450Z omskriver reglene for løypekjørere som mener alvor.

Veil. pris fra kr.: 69.900,-
RM85L - Suksessen på racingbanen begynner her!
Kreftene hentes fra en væskekjølt, SCEM-belagt 84,7cm3 motor og et smidig chassis med fullt justerbar opp/ned-gaffel foran, samt støtdemper bak. RM85 - med 17" dekk foran og 14" dekk bak, eller RM85L med 19" dekk foran og 16" dekk bak - begge deler er like velegnet for å skape fremtidige mestere.


Veil. pris fra kr.: 35.900,-

RM-Z250 - Suveren ytelse med bensininnsprøytning!
Mesterskapsvinnende ytelse står klar for deg. En 249cm3 motor fullpakket med imponerende krefter på lavt og middels turtall, samt massiv ytelse ved høyt turtall. Finslipt chassis inspirert av erfaringer fra racingbanen. Iøynefallende, smal og aggressiv styling. RM-Z250 er den perfekte racingpakken for crossførere over hele verden.

Veil. pris fra kr.: 62.900,-.
RM-Z450 - Ytelse og krefter til siste trevl!
Flere år med seire på crossbanen har lært oss hos Suzuki at det ofte er de minste detaljene som kan gi det lille ekstra av ytelse. Et nytt stempel. Oppgradert tenning. En nydesignet girkasse. Modifisert fjæring og så videre. Suzuki RM-Z-modellene er en nytelse fra ende til annen. Ikke bare et overflatisk bra utseende. Effekt og ytelse helt inn i margen.


Veil. pris fra kr.: 67.900,-